Tontti ja rakennukset:

Tontti on noin 1 ha ja sijaitsee omassa niemessä. Näkymät aukeavat länteen ja omaa rantaviivaa on 250 metriä.

Tontin eteläosassa on mäntyjen, koivujen, kuusien, tervaleppien ja pihlajien reunustama viiden rakennuksen pihapiiri. Korkeimmalla kohdalla on jykevä punahonkainen, vanhaa puutyöperinnettä kunnioittava päärakennus katto-orsineen. Hirsinen päärakennus on valmistunut vuonna 2005.

Varustus on ajanmukainen, lämmitys toimii sähköllä ja/tai puilla. Ekologinen rakennus on hengittävä.
Päärakennuksessa on tilava tupa, tupakeittiö, kaksi makuuhuonetta, suihku/wc, torniosassa maisemaerkkeri, jonka yläkerrassa on oleskelu/makuuhuone. Pihanurmikko on etelässä, rakennusryhmän keskellä. Aurinko paistaa pihapiiriin lähes koko päivän ajan.

Saunatuvan terassi avautuu rantaan. Ranta on lapsiystävällinen, matala ja hiekkapohjainen. Rantaviivaa seuraten voi uida koko parinsadan metrin matkan niin, että jalat ylettävät tarvittaessa pohjaan.

Sauna on puulämmitteinen, saunatuvassa ja suihkuhuoneessa on lattialämmitys. Saunatuvassa on varaava takka, pyykinpesukone ja kuivausrumpu sekä jääkaappi.

Muut rakennukset: Ulkorakennus, jossa autokatos, puuvaja ja varasto. Lämpöeristetty nukkuma-aitta, puucee sekä leikkimökki.

Liikenneyhteydet:

Pihapiiri on liikenteeltä ja sen melulta täysin suojassa, silti hyvien liikenneyhteyksien ulottuvilla. Asfalttitielle on 500 metriä. Mikkelin ja Pieksämäen väliselle kantatielle on matkaa 3 kilometriä, jossa on myös lähin linja-autopysäkki.

YHTEYSTIEDOT
Liisa ja Juhani Kauppinen
p. 0400 558 552
e-mail juhani.kauppinen51 (ÄT) gmail.com